Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Szerdán komoly bejelentésre készül a Renault

Az idei bevett sormintát követve a francia istálló bejelentheti azt a versenyzőt, aki 2021-től pótolni hivatott az év végén a McLarenhez távozó Daniel Ricciardót.

Egy jól értesült spanyol újságíró szerint szinte bizonyos, hogy a hét közepén egy meglepő bejelentéssel érkezik majd a Renault F1 Team.

A Renault csapatfőnöke állítólag már a múlt hétvégén több csapattag felé is jelezte ennek a tényét, és azt is hozzátette, hogy egy olyan személy érkezésre készüljenek, akivel már többen is dolgoztak együtt a gárdából. Cyril Abiteboul mondandója eléggé leredukálja a kört, egészen pontosan két személyre.

Az egyikük az istállóval folyamatosan összeboronált Fernando Alonso, míg a másik név a tavaly kiszálló, de a visszatérésén erősen dolgozó Nico Hülkenberg lehet. Az elmúlt időkben Sebastian Vettelt is többször emlegették, mint lehetséges jelöltet, de jelen állás szerint nagy valószínűséggel inkább az előző két versenyző valamelyike lehet a befutó.

Ha tippelni kellene, akkor szerintünk a még mindig tűéles spanyol klasszis lesz a kiválasztott… Izgalmas hét elé nézünk, annyi már bizonyos!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: F1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük