Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BULVÁR: Leclerc kidobta a nőjét, CSAJOK, tiétek a pálya!

Charles Leclerc ma a közösségi médiában jelentette be, hogy három esztendő után véget ért a kapcsolata.

A magyar szurkolók, főleg a hölgyek körében igencsak népszerű világbajnok aspiráns így felszabadult, és újból szinglivé vált. Valószínűsíthetően nem lesz hosszantartó ez az időszak, úgyhogy kedves női olvasóink, ha mindig is odáig voltatok Charles Leclercért, akkor most van itt az ideje lépni…

„Üdvözlet mindenkinek! Charlotte-al úgy döntöttünk, hogy befejezzük a kapcsolatunkat, de azért továbbra is jóbarátok maradunk. Rengeteg csodálatos pillanatot éltünk át és hagyunk magunk mögött, ő mindig is egy különleges ember lesz a számomra. Lenyűgöző lány, aki a legjobbat érdemli. Mindenkit megkérek, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket. Köszönettel, Charles.” – osztotta meg Leclerc.

Az utódnak magas lécet kell megugrani, ha a Scuderia Ferrari versenyzőjét be akarja cserkészni, hiszen az ex Charlotte Sine Monaco legősibb cégének az örököse, hatalmas anyagi lehetőségekkel és óriási követőtáborral… De ha Pastor Maldonadónak magyar származású párja van, akkor ez a vár sem bevehetetlen!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük