Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Daniel Ricciardo – 5 dolog, amit szeretünk/nem szeretünk benne!


Minden versenyzőnek van olyan tulajdonsága, amiért a rajongók rajonganak, vagy éppen kiátkozzák érte. Sorozatunkban megpróbáljuk nektek vicces, ugyanakkor reális formában összeszedni, mi az az öt dolog, amit szeretünk, vagy nem szeretünk az éppen aktuális alanyunkban!

Daniel Ricciardot nagyon nehéz lenne nem szeretni, lévén a mezőny egyik, ha nem a legszimpatikusabb pilótájáról van szó. Szeretjük benne, hogy…

Mindig mosolyog! Valószínűleg még álmában sem konyul le az ausztrál szája, jelentkezzen az, aki már látta őt morcosan vagy elutasítóan viselkedni! (közvetlen baleset, vagy kiesés utáni példa nem ér!)

Közvetlen. Sosem felejti el kiszolgálni a rajongóit, ő az egyik legemberibb pilóta a mezőnyben. Mindenkivel barátságos, legyen az szurkoló, barát, utálkozó, vagy ádáz ellenfél…

Egy bohóc, aki ha a pódiumra kerül, – legyen az volt sporttárs, vagy hollywoodi színész – üzembiztosan fogja az izzadt és büdös cipőjéből pezsgőztetni az őt interjúztató szerencsétlent. Az pedig, ahogy a fiatalokat a sajtótájékoztatókon szívatja, non plus ultra!

Kegyetlen gyors és hajmeresztően profi. A mosolygós attitűd mögött egy igazi vadász bújik meg, amely alig várja, hogy a volán mögött nyúzza meg az előtte haladó ellenfelét!

Egyedi, senkihez sem fogható. Emiatt pedig Ricciardo szurkolónak lenni különleges!

Nem szeretjük benne, hogy…

Rossz döntést hozva a Renaulthoz igazolt, ezzel pedig jó időre (végleg??) kiírta magát a világbajnokságra esélyesek táborából.

Hogy hagyta magát kitúrni a Red Bulltól. Hosszútávon Max Verstappennel a Forma-1 valaha volt egyik legerősebb álompárosát alkothatták volna…

Néha nem elég rámenős. Sem a pályán, sem azon kívül. Talán ez az egyetlen hibája, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a billog végigkíséri az egész karrierét.

A Toro Rossótól a Red Bullba fellépve rögtön csúnyán tönkreverte a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt. Nem volt szép, Danny!

És végül nem szeretjük benne, hogy még ezt a négy „hibát” is nagyon izzadtságos meló volt összelapátolni róla! 😀

Írta: Tóth Krisztián Márk


Webber: „Verstappen vs Perez CSATA? Sosem volt, SOSEM LESZ!!”

Nem csak az átlag F1 szurkolót, de a szakmát is lesújtja Max Verstappen 53 pont [...]

Érdekel
F1-es családi dráma? Ez lesz az ONE!

Tegnap robbant a bomba, hogy a Drive to Survive után egy újabb sorozat szól majd [...]

Érdekel
Will Power: „Sajnálom a pilótákat, a Forma-1 egy vicc!”

Az IndyCar sztárja keményen beleszállt a Formula-1-es világbajnokságba. Szerinte hiába a rengeteg jó versenyző, sokan [...]

Érdekel
Verstappen Alonsóról: „Van valami, amiben Fernando MINDANNYIUNKNÁL JOBB!”

Azt talán még a legelveteműltebb drukkerek is elismerik, hogy a Formula-1 nívós mezőnyén belül a [...]

1 Comment

Érdekel
Az F1 szakértő Hamilton szerint komplexebb versenyző, mint Russell

Peter Windsor F1-es szakíró úgy gondolja, George Russell és Lewis Hamilton között az a nagy [...]

Érdekel
Mercedes: PÁLYÁN Mick Schumacher!

A hétvége végeztével nem mindenki vette még Kanada felé az irányt, hiszen a Scuderia Ferrari [...]

Érdekel