Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Fernando Alonso elmondta, hogy Michael Schumachert, avagy Lewis Hamiltont tartja a jobbnak…

Küszöbön a csúcsbeállítás: Lewis Hamilton megállíthatatlanul száguld afelé, hogy az idei szezonban a világbajnoki címek tekintetében utolérje, sok másban pedig túl is szárnyalja a német legendát. Ezért aztán egyre gyakoribb a „ki a jobb” alapú összehasonlítgatás, amiből most a spanyol sztár is kivette a részét.

A jövőre a Renault volánja mögött visszatérő Alonso véleménye szerint Hamilton hiába éri be, vagy ugorja át Schumachert, mindig az utóbbi lesz a jobb versenyző. Ami azt illeti, ha valakinek, neki van összehasonlítási alapja, mindkettőjük ellen versenyzett a vb címért harcolva:

„Michael egyszerűen a legnagyobb versenyző volt. Lewis is elképesztő a maga nemében, a generációjának abszolút a legjobbja. De amíg Michaelt soha semelyik csapattársa nem tudta megverni, még megközelíteni is csak alig, addig Lewist Jenson Button és Nico Rosberg is legyőzte – utóbbi világbajnokságot is nyert ellene. Ezért nálam Schumacher egy magasabb kalapban van.” – nyilatkozta a kétszeres világbajnok méretes követ dobva az ügy amúgy sem álló vizébe.

Írjátok meg kommentben, és indokoljátok, hogy szerintetek ki és miért a jobb pilóta!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

2 thoughts on “Fernando Alonso elmondta, hogy Michael Schumachert, avagy Lewis Hamiltont tartja a jobbnak…

  1. Hajnal György says:

    Szerintem Michael Schumacher mert régen kevesebb futam volt egy idén belül és kevesebb pilóta kapott pontot most az első tíz pilóta kap régen csak első hat kapott pontot és ő kevesebb idő alatt érte el amit most Lewis Hamilton

  2. Névtelen says:

    Michael Schumaher nyomaba se lephet, egy elkenyeztettet ficsur, aki csak azert ilyen jo, mert a versenyauto ami a segge alatt van, a legjobb! Igy, tehat nemis tudjak megkozeliteni se!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük