Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton dühe: „Ki akarjátok szedetni a piercingem? VÁGJÁTOK LE a fülem!”

Az új seprű jól seper, így az FIA updatelése és a friss versenybíróság kinevezése után most olyan dolgokra is rámennek, ami felett talán korábban szemet hunytak volna. Ilyen például a pilóták által viselt testékszerek témaköre.

Az Ausztrál Nagydíjon ezzel kapcsolatosan egy előadást is tartottak a versenyzőknek. Ebben a leginkább Lewis Hamliton az érintett, akinek most már szó szerint a fülére utaznak a szervek. Persze ez a hétszeres világbajnoknak cseppet sem tetszik, aki hangot is adott a véleményének:

“Elég nehéz lenne megszabadulni ettől, vagy bármelyiktől, olyan mintha velem született lenne az összes. A jobb fülemen lévő piercing egy az egyben megmozdíthatatlan, összenőtt a fülcimpámmal, így ha valaki ezt onnan le akarja szedetni velem, akkor muszáj lesz neki levágni a fülem. Úgyhogy ha tetszik, ha nem, ez bizony ott marad… „ – nyilatkozta felindultan Hamilton.

Erre mondják azt, hogy a szegény embert az ág is húzza, hiszen a Mercedes versenyzője nem áll jól a világbajnoki táblázaton, és a piercing-botrány bizony pontlevonással és büntetőpontokkal is „kecsegtet”. A labda most az FIA térfelén pattog, majd elválik, hogy a döntnökök mennyire lesznek szőrös szívűek…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

One thought on “Hamilton dühe: „Ki akarjátok szedetni a piercingem? VÁGJÁTOK LE a fülem!”

  1. Júlia Viski says:

    Látom Hamilton a sláger de nem is baj. Tartanak tőle, tarthatnak is !!! Mi lesz azokkal akiknek a két lába közt van piercing? Nem kel azt mondani, hogy az nem létezik!!!! Na tehát OKOSOK milyen meglepi lesz még? Talán a kopaszság? Égedelmek!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük