Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton XNDA néven rappelt egy Christina Aguleria dalban – VIDEÓ!

Hogy Lewis Hamilton rendkívül sokszínű egyéniség, ezt már eddig is tudtuk. Miközben a brit eszeveszett ütemben dönti meg a sportágának rekordjait, közben még mozgalmak élén harcolni, divatikonként tetszelegni és pop karriert építgetni is bőven jut ideje. Ő lesz az új MC Hammer?

A hazai nagydíjára készülő Hamilton tegnap leplezte le, hogy már két esztendeje is letette a nevét a pop iparban, méghozzá az igencsak neves Christina mellett. Az énekesnő Liberation nevű lemezén jelenik meg, egészen pontosan a Pipe című nótában (aki kíváncsi, alább 2:40-től meg is hallgathatja). Hogy eddig ezt miért titkolta, az jó kérdés, viszont XNDA a házban nem is olyan rossz anyagot pakolt oda. Ő ennyit mondott az esetről:

„Igen, én vagyok XNDA, és hatalmas öröm, valamint megtiszteltetés, hogy egy ekkora művésszel egy dalban szerepelhettem. Nem igazán bíztam magamban, ez egy teljesen új pálya nekem. Az elmúlt években több dalt is írtam, és a reakcióitok felbátorítottak, hogy ezeket meg is mutassam nektek!” – üzente a rajongóinak a szupersztár, akinek megítélésén nem sokat változtatna egy esetleges zeneipari berobbanás sem. Akik eddig szerették, ezután is bálványozni fogják, és fordítva…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük