FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HOPPÁ: Hamilton olyat tett, amit az F1-ben talán még SENKI SEM!

Lewis Hamiltontól sosem állt távol a sportágon kívüli élet, sem az üzlet, ezt jól mutatják a hétvégéről hétvégére felöltött „ruhakölteményei” is. Azonban most olyat tett, amit az F1-ben még senki sem.

A világsztár versenyző részesedést vásárolt minden idők legmagasabb árán elkelt Denver Broncos NFL csapatban. Hamilton korábban is próbálkozott már hasonlóval, hiszen nem régiben a pénzügyi válságba kerülő Chelsea csapatát szerette volna megvásárolni. Ami akkor nem sikerült, most összejött, így a hétszeres világbajnok személyében már elitligás csapattulajdonost is tisztelhetünk:

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy a hétszeres Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton csatlakozott a tulajdonosi körünkhöz. Ő egy igazi bajnok, és egy fantasztikus versenyző, aki tisztában van azzal, mit kell tenni azért, hogy egy team felérjen a csúcsra. Mellette egyenjogúsági aktivista is, aki a saját sortjában harcol az elfogadásért. Ő az F1 valaha volt legsikeresebb versenyzője, több mint 100 futamgyőzelemmel büszkélkedhet, és ez a profizmus az ő lelkesedésével vegyítve komoly fegyver lesz a tulajdonosi kör kezében.” – örömködtek egy sort a Broncos részvényesei.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.