Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HUMOR – Így üdvözölte Hülkenberg Magnussent: „**** my balls Mate!”

Még 2017-ben esett meg, hogy a Hungaroringen a Magyar Nagydíj leintését követően a „ketrecben” nyilatkoztak a pilóták, köztük Kevin Magnussen. A dán épp a saját futamát értékelte, mikor megjelent mellette Nico Hülkenberg, és „megköszönte”, hogy Magnussen a kettes kanyarban a bukótérbe terelte őt.

Több se kellett a már akkor is a Haasnál versenyző pilótának, és cserébe lendületből a nemi szervének kényeztetését ajánlotta fel a németnek… Az eset egyszerre volt vicces és rendkívül kellemetlen, ennélfogva mémesedett, beégett az Forma-1-es szurkolók emlékezetébe. Most Hülkenberg elárulta, hogy amikor legutóbb találkozott Magnussennel, pontosan az ő szavaival üdvözölte a leendő csapattársat:

„Mikor legutóbb találkoztunk, én pontosan ugyanazokkal a szavakkal köszöntöttem Kevint, mint amiket ő mondott nekem 2017-ben. Ez persze csak poén volt, már nincs köztünk semmi probléma. Az év elején tisztáztuk a dolgot, mindketten felnőttek vagyunk, tiszteljük a másikat, most pedig egy csapatnál fogunk versenyezni. Hamarosan újra találkozunk, hiszen kezdődnek a szezon utáni tesztek, ami nekem komoly kihívás lesz. Legutóbb 2020-ban vezettem Forma-1-es autót, azok pedig már messze nem azok a gépek, mint az idei konstrukció. Szeretnék visszazökkenni a régi kerékvágásba, és megérteni, hogyan is működik a Haas versenygépe. Gyakorlatilag a nulláról kell mindet felépítenem, mert ez a pár nap nem sok mindenre lesz elég. Épp csak egy kis ízelítő abból, mi vár majd rám, mikor élesben is újra kipróbálom magam.” – nyilatkozta a Mick Schumacher helyére visszatérő veterán versenyző.

Mint gondoltok, ők is olyan humoros párt alkotnak majd, mint anno Romain Grosjean és Kevin Magnussen?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük