FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ki lesz 2020 legnagyobb CSALÓDÁSA? – SZAVAZZ a cikkben!

Bizony van az úgy, hogy valami nem sikerül. Lehetsz bármennyire tehetséges vagy felkészült, egyszerűen nem adja ki a helyzet. Mindannyian ismerünk ilyen történeteket a Forma-1-ből, és azt is jól tudjuk, hogy minden esztendőnek megvan a maga fekete báránya.

A játék kedvéért felsoroltunk öt nevet, plusz egy “menekülőpályát”, és a ti segítségetekkel keressük, ki lesz az, aki ezúttal nem be, hanem kiírja magát a 2020-as sportévkönyvekből. A listánkat az objektivitás elve vezérelte, ezért olyan szereplőket kerestünk, akiknek képlékeny helyzetükből kifolyólag reális esélyük van egy félrement szezonra.

De ki lesz ez? Netán a Ferrarinál továbbra is magát kereső (és nehezen találó) négyszeres világbajnok Sebastian Vettel? Az egy év kihagyás után visszatérő, istállót váltó és ezzel befürdő Esteban Ocon, netán a megkopott fényű honfitársa, a Haasnál továbbra is csak vergődő Romain Grosjean? Vagy a versenyképesnek bizonyuló Racing Point volánja mögött Lance Stroll, esetleg a Kimi Raikkönen ellen idén is veszítő Antonio Giovinazzi?

Ez természetesen mind csak hipotézis, egy JÁTÉK, de annak nagyon érdekes.

SZAVAZZATOK, kié lesz 2020 citromdíja!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images