Lelcerc a pálya mellett már a divatszakmában is tarol!

Lassan ocsúdik a világ a koronavírus okozta helyzetből, ennek alkalmából a járvány által az egyik legjobban sújtott Olaszországban is elkezdtek újranyitni az üzletek. A nyitásból Giorgio Armani divatikon is kivette a részét, aki egy komoly reklámkampánnyal kíván robbantani, és nem is akárkinek az arcát használja fel mindehhez.

„Charles Leclerc egy rettentően tehetséges autóversenyző, aki fiatal kora ellenére már eddig is tekintélyes eredményeket ért el. Az akaratereje és az elszántsága, a dinamikus viselkedése és a megjelenése remekül illik az általunk megálmodott Made to Measure kollekciónkhoz.”

És valóban, a képeket elnézegetve tényleg úgy festenek Charles Leclercen az Armani termékek, mintha csak ráöntötték volna!

A titokzatos eleganciát sugárzó fekete-fehér képek nem tegnap születtek meg, azokat még a járványhelyzet előtt készítette Saint-Tropezben John Balsom fotográfus. Ezek a mai napon bejárták az olasz nyomtatott és a világsajtót, néhányat pedig maga Leclerc is megosztott közülük, az alábbi szöveggel:

„Nagyon boldog vagyok, hogy Giorgo Armani és az ő csodálatos Made to Measure kollekciójának a márkanagykövete lehetek. Ahogy az autósport és a zene, úgy a divat szintén jó ideje a szenvedélyeim közé tartozik. Éppen ezért hihetetlen számomra, hogy ezt a világhírű márkát képviselhetem.”

Ezzel a megtisztelő felkéréssel Leclerc már a divatvilágban is Lewis Hamilton nyomába lépett. Noha a két versenyző eltérő irányzatot képvisel, mégis sok dologban hasonlítanak. A vagány elegancia mindenképp ezek közé tartozik. A fiatal Ferrari versenyző olaszországi népszerűségét elnézve, abszolút nem tett vele rossz lóra Giorgio Armani!

A monacói legújabb Ferraris ruházatát ITT éritek el!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: FashionNetwork.com

BBC – Az FIA vizsgálata bin Sulayem BOSSZÚJA Wolff ellen!

Meghökkentő dolgot állít az angol közszolgálati média: Szerintük az FIA egy újságcikk által indított vizsgálata [...]

Érdekel
Valtteri Bottas naptár

Bottas – SportszerűSEG(G)ből JELES! Valtteri Bottas sosem lesz világbajnok, ám nagy valószínűséggel már így is [...]

Érdekel
Az F1 TELJES MEZŐNYE kiáll a Wolff házaspár mellett

Mint ahogy azt mi is megírtuk, egy újságcikk után kirobbant botrány után az FIA vizsgálatot [...]

Érdekel
Norris: „Biztos vagyok abban, hogy jövőre MEGLESZ az első győzelmem”

Abban majdnem minden Formula-1 szimpatizáns egyetért, hogy a sorozatban jelenleg is egy generációváltás zajlik. Ennek [...]

Érdekel
MARKO szerint ezért nem működne egy csapatban Verstappen és Hamilton…

Dr. Helmut Marko akaratán kívül is megerősítette a pletykákat: Lewis Hamilton közvetve, vagy közvetlenül, de [...]

Érdekel
DAGAD a Wolff botrány: Wolffék szerint az FIA a hibás, akik még NŐGYÜLÖLŐK IS

Aki nem lenne képben a storyval, annak röviden annyi, hogy a FOM (Formula One Managemant) [...]

Érdekel