FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton Cristiano Ronaldo FŐNÖKE LEHET?

Egyre inkább úgy néz ki, hogy minderre reális esély nyílhat, hiszen az NFL-es részvényvásárlás után a hétszeres világbajnok most a Manchester United felé kacsingat.

Sir Jim Ratcliffe, a Mercedes istállóhoz igencsak közel álló üzleti érdekkör (az istállót szponzoráló Ineos vegyipari csoport elnök/vezérigazgató/tulajdonosa) központi embere nemrégiben már jelezte, hogy érdeklődik a Manchester United labdarúgó csapata iránt. Az angol sztárcsapat tulajdonosai problémákkal küszködnek, ezt használná ki Ratcliffe, akihez Lewis Hamilton is csatlakozna. A pilóta nemrégiben már a Chelseahez is közel került, de akkor még az az ügylet meghiúsult. Most azonban egyre közelebb a pillanat, amikor Hamilton a Premier League ékkövének számító csapatban is résztulajdonos lehet. A versenyző nem is tagadta, hogy igencsak érdekli a lehetőség:

„Jim Ratcliffe lényegében a főnököm, de én sokkal inkább partnerként tekintek rá. Együtt fogtunk bele ebbe a projektbe, és remélem együtt fogunk valami nagy dolgot véghezvinni! Ha megcsörren a telefonom, és lehetőségem nyílik részt venni az MU felvásárlásában, akkor boldogan fogok becsatlakozni. Egyre inkább érdekelnek az üzleti élet kihívásai is.” – nyilatkozta Lewis Hamilton, aki nemrégiben már bevásárolta magát a világhírű Denver Broncos amerikai futball csapatába.

Nem lehet azzal vádolni a Mercedes sportolóját, hogy ne építené kellő tudatossággal és szenvedéllyel a professzionális versenyzés utáni életét. Nem egy James Hunt, na…!!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük