FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton majdnem szerepet kapott a TOP GUN 2-ben!

Hogy ez végül nem valósult meg, azért csak a Formula-1-es világbajnokság feszített menetrendje okolható. A hétszeres világbajnok idejébe egyszerűen nem fért volna bele a forgatás…

Igazából nem a filmrendező kereste meg Lewis Hamiltont, hogy szerepet ajánljon neki, pontosan ellenkezőleg történtek a dolgok:

„A Holnap határa forgatása óta nagyon jó barátságba kerültem Tom Cruise-al. Az egész úgy kezdődött, hogy meghívott engem, tekintsek be, mi zajlik a kulisszák mögött. Az együtt töltött idő alatt nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, így mikor megtudtam, hogy érkezik a Top Gun második része, rettentő izgalomba jöttem. Egyszerűen meg kellett kérdeznem, hogy kaphatnék-e valamilyen szerepet a moziban. Bármit elvállaltam volna, akármilyen statiszta munkával elégedett lettem volna. Végül az a megtiszteltetés ért, hogy vadászpilóta lehettem volna a filmben, ugyanakkor végig kellett gondolnom, vajon lenne-e elég időm mindezt végigcsinálni.

Arra jutottam, hogy erre nem lenne elég időm a Formula-1-es versenyzés és a felkészülés mellett, így sajnos nem vállalhattam el. Mindenben maximalista vagyok, és nem akartam volna félgőzzel csinálni… Talán sosem felejtem el azt a telefonbeszélgetést, amiben vissza kellett mondanom a harcoló vadászpilóta szerepét…” – nyilatkozta a hétszeres világbajnok.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük