FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton MOZISZTÁR (is) lesz!?


Sajtóhírek szerint nagyon úgy fest, hogy igen. Neves gárdával, remek alapötlettel, és egy komoly színésszel szövetkezve vághat(na) bele a brit világbajnok a mindig is vágyott mozis karrierébe.

A hírt a filmes témákban egyik legmeghatározóbb lap hozta le, akik szerint az Apple Studios Forma-1 filmet tűzött napirendre. A stúdió nem éppen nyeretlen kétéves brigáddal láthat munkához, hiszen a hírek szerint a Top Gun 2 rendezőjével (Joseph Kosinski), valamint a Tom Crusie által befutott mozi forgatókönyvét megálmodó producerével (Jerry Buckheimer), sőt a Maverick rendezőjével (Ehren Kruger) is tárgyalásban áll. A hármasfogatból a középső úriember már korábban is alkotott motorsport témában, a „Mint a villám” Nascar film köthető a nevéhez.

Da az igazi nagy durranást a főszereplő(k) jelentik, ugyanis ha minden jól megy, akkor Brad Pitt alakítja majd a vezérfigurát, aki egy ex-Formula-1-es versenyzőt fog megtestesíteni. A sztoriról annyit érdemes tudni, hogy ez előbb említett szereplő visszatér a száguldó cirkuszba, hogy egy fiatalabb versenyzőt mentorként segítsen a világbajnoki címhez. Azt még nem tudni, Hamilton neve hol kapcsolódik a történethez, de lenne egy TUTI tippünk… Zárszóként annyit, hogy mindez jónak ígérkezik, és izgalmasan hangzik!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük