FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton: „SZÍNÉSZKEDNI FOGOK a Forma-1 után!”

A cikkünk címének gépelése közben már látjuk is magunk előtt az „Eddig sem csináltál mást” és a „komoly tehetséged van hozzá” szarkasztikus kommenteket, no meg azt, hogy ez egész biztosan csak egy vicc. Nos, a helyzet az, hogy NEM AZ.

Sok mindennel lehet vádolni Hamiltont, de azt mondani rá, hogy nem hozott még elég színt a sportágba, talán még a legnagyobb ellenlábasai sem vitathatják. A hétszeres világbajnok már bemutatkozott rapperként, saját tereprali csapatot vezet, régóta divatkollekciók megalkotásában vesz részt, az elmúlt napokban pedig éppen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy két F1-es versenyhétvége között ejtőernyősként múlatja az időt… De ezzel még cseppet sincs minden kipipálva a bakancslistáján, sőt!

„Egy napon szeretnék belekóstolni a színészkedésbe. Egész életem során jellemző volt rám, hogy bármibe is fogok, abban mindig a legjobb akarok lenni. Magas szinten szeretném ezt az egészet művelni, így ha egyszer elhatározom magam, akkor előtte bizonyosan elvégzek majd egy iskolát. A lehető legvalóságosabban akarom előadni majd azt a karaktert, akit el kell játszanom. Most még nincs időm rá, hogy ebbe belefogjak, de ha visszavonultam, akkor biztosan sort kerítek rá. Jelenleg a versenyzés és a világbajnoki küzdelem a legfontosabb, de a jövő évre is megvannak már a terveim. Segíteni szeretném a Pirelli munkáját, mert úgy gondolom, valahol minden pilóta igényli azt, hogy a jelenlegieknél jóval tartósabb gumikkal versenyezhessen. Ehhez is szeretném hozzátenni a magamét!” – mondta el Sir Lewis, akit mi magunk leginkább a James Bond, Black Prince névre hallgató új epizódjában tudnánk elképzelni…

Ez utóbbi természetesen tényleg csak VICC, viszont a kérdés nagyon is komoly: Szerintetek jó színész lenne Lewis Hamiltonból?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.