Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

VÉLETLEN? – Russell és Bottas egyszerre törölte az Instáról a csapatának nevét

Megszokhattuk már, hogy a Forma-1-ben semmi sem történik ok nélkül. Minden egyes kimondott szónak, elejtett gondolatnak jelentősége van. Annak is, ha az ember letörli az Instagram bemutatkozásából az aktuális csapatának a nevét.

Na és? Nem nagy dolog ez, mondják most biztos sokan… Óva intenénk mindenkit a bagatellizálástól, ahogy a  leghitelesebb előrejelzéseket a Forma-1-ben paddock pletykáknak hívják, úgy a tetteknek is hasonló jelzés és hírértékük van. A két versenyzői követői mára arra lettek figyelmesek, hogy kedvenceik Insta profiljáról eltűnt az aktuális istállójuk neve.

Nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy mindez véletlen, a mögöttünk álló hétvége ismeretében pedig egyenesen banális naivitás lenne úgy gondolni, hogy semmi jelentősége ennek a sztorinak. Vajon a Mercedes Valtteri Bottas aláírt szerződése ellenére is mérlegelné George Russell esetleges „átcsoportosítását”? Esetleg a finn helyet cserél a fiatal brittel, és visszatér a Williamshez? Nincs jósgömbünk, de azzal zárnánk, amivel indítottunk: a Formula-1-ben SEMMI nem történik véletlen hasra ütésre.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük