FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

ITT is vagyok, OTT is vagyok: Hétvégén Spába, és a Red Bull Ringre vezet az utunk!

A hétvégén a Stájer Nagydíjra induló minden magyar Formula-1 szurkoló figyelmébe ajánljuk: BENNÜNKET is megtaláltok a Red Bull Ringen! Aki pedig otthonról fogja nyomon követni a nagy FansBrands motorsportos hétvégét, annak több alternatívát is kínálunk.

Stábunk már ezekben a percekben is a Stájer Nagydíj helyszínén tartózkodik, ahová MINDEN FÖLDI JÓVAL készültünk nektek. Ha a hétvégén Spielbergbe indultok, akkor ne felejtsetek el benézni hozzánk: kedvezmények, remek akciók, és a 2021 Forma-1-es ruházati csodái várnak benneteket a teljes versenyhétvége alatt! Találkozzunk a Red Bull Ringen, szerezzétek be TI IS kedvenceitek új pólóját, cipőjét, csapatruházatát, és kövessetek bennünket az extra tartalmakért!

A tv előtt szurkolókra is gondoltunk, hiszen amellett, hogy a teljes Forma-1-es versenyhétvégét a szokott módon közvetítjük nektek, kollégánk révén a legendás Spa Francorchamps pályáján is jelen leszünk. Tóth Krisztián Márk bloggerünk ezúttal a Begiumban rendezendő Spa Summer Classicra kíséri el a Gender Racing Team csapatát, és a magyar formaautózás egyik legnagyobb ígéretét, Berta Benjámint. A magyar pilóta idén a Drexler Formel Cup és a Top Jet FX2000 sorozatokban halomra nyeri magát az F4-es Tattus Honda volánja mögött, és Spában is ezzel a céllal áll rajthoz.

Többek között ezzel kapcsolatban is várható majd élő bejelentkezés a FansBrands Facebook oldalán, de tervezzük nektek megmutatni a mitikus Eau Rouge kanyart, valamint megemlékezünk Anthoine Hubert halálának szomorú évfordulójáról is.

 

Találkozzunk személyesen a Red Bull Ringen, vagy tartsatok velünk, és kövessétek élő bejelentkezéseinket Spaból!

Fotó: Háfra Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.