RaceFluencers – Forma-3-as versenyzővel indít PODCASTET a FansBrands

Lapunk főszerkesztőjének, Tóth Krisztián Márknak műsorvezetésével és Berta Benjámin Formula-3-as autóversenyző szakértő részvételével immáron Magyarország Forma-1 Webáruháza is csatlakozik a PODCAST platformhoz. Természetesen CSEPPET SEM szokványos formában…

Régi vágyunk teljesül ezekben a pillanatokban, hiszen útjára indul a #RaceFluencers, amely arra hivatott, hogy kíméletlen őszinteséggel tárja elétek az F1-ben történő aktualitásokat, valamint azokat a történéseket, amelyeket mások „érintetlenül” hagynak:

„Autósport újságíróként és a FansBrands magazinjának főszerkesztőjeként látom, hogy milyen időket élünk a sportvilágban (is). És az is világos, hogy a sportmédiát is áthatotta már a végletes politikai korrektség, amely abban nyilvánul meg, hogy bizonyos dolgokat elfelejtenek a nevén nevezni, vagy egyszerűen nem is beszélnek róla… A FansBrandsnél már régóta szemezünk a podcast készítéssel, de egy hatvannyolcadik ugyanolyan adássorozatnak nem láttuk sok értelmét. Akik a publikus oldalamon követnek, azok jól tudják, tőlem nem állnak messze a GYILKOS, cseppet sem mainstream vélemények. Ez a szemlélet szülte a RaceFluencerst, a másik vezérgondolat pedig az volt, hogy egyetlen olyan hazai beszélgetős műsor sincs, ahol aktív formaautós pilóta okfejtene. Berta Benjámin Magyarország legnépszerűbb és egyik legtehetségesebb open wheel versenyzője, úgy gondolom, a segítségével egyedi szemléletmódot hívhatunk életre.” – nyilatkozta a FansBrans blogját vezető Tóth Krisztián Márk.

Benjámin idén az Olasz Nemzeti Bajnokság Formula-3-as kategóriájában a bajnoki címért megy, mellette nem titkoltan az FIA F3 sorozatba történő bekerülést célozta meg. A tavalyi év legsikeresebb magyar Forma-3-as drivere határozott fiatalember, akinek a száguldó cirkuszról is megvan a maga véleménye:

„Nagyon érdekes volt a 2021-es esztendő, sok tekintetben korszakváltás tanúi lehettünk. Most mindez az új érával és autókkal tovább folytatódik, szóval bizonyosan érdekes pillanatok előtt állunk. Jómagam az aktív formaautós versenyzés mellett is imádok autó/motorsportokkal foglalkozni, így természetesen örömmel csatlakoztam a #RaceFluncers-hez. Ez számomra egy új műfaj, de biztos vagyok benne, hogy Tóth Krisztián Márk felvetéseit a saját tapasztalataimmal és gondolataimmal vegyítve képesek leszünk értéket teremteni. Célunk, hogy egy mindenki által fogyasztható, ugyanakkor vagány, belemenős, megmondós tartalmat hozzunk össze, amelyet szívesen hallgattok.” – vezette fel az első #RaceFluncers adást Berta Benjámin, a Solution Racing Team bajnoka.

A bemutatkozó (többek között az F1 teszteket körüljáró, Nikita Mazepinnel és a válsággal foglalkozó) „race-t” 19:30-tól Facebook oldalunkon, majd később ebben a cikkben is eléritek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel