FansBRANDS Forma 1 V.I.P. Tagság

VIP Tagként vásárolj extra kedvezménnyel Magyarország legnagyobb Forma 1 webáruházában! Zsebeld be a 20.000 forint ajándékot!

1 VIP Visszatérítés | Cashback

✅ Minden VIP Tag a FansBRANDS F1 webáruházban extra 3% visszatérítést kap minden rendelés után! Legyen az akciós vagy bármilyen termék!

2 VIP Shopping pontok

✅ Minden rendelés után shopping pontokban is részesülsz, amit több ezer üzletben fel tudsz majd használni! (Részletek a visszaigazoló levélben ;-))

3 VIP CASHBACK KÁRTYA minden FansBRANDS VIP Tag-nak!

10.000 forintos VIP Kártya most INGYEN!

4 VIP Online Pénztárca | 5.000 forint ajándékba!

✅ Átadjuk Neked privát Online Pénztárcádat, amivel nálunk és több 100 üzletben is tudsz majd vásárolni több ezer forintot spórolva rendelésenként.
✅ Extraként több 1.000 forint visszatérítést is kaphatsz minden rendelés után!
✅ Minden héten 500 forinttal kamatozik az Online Pénztárcádban lévő összeg!
✅ Ha most regisztrálsz a VIP Tagságra, a visszaigazoló levélben azonnal kapsz egy linket, ahol 5.000 forint jóváírásban részesülsz Online Pénztárcádba!

5 VIP Forma 1 Ajándékok 5.000 forint értékben!

VIP F1 Ajándék 1

Első rendelésed mellé, VIP Tagként, AJÁNDÉKBA mellékeljük a 3.000 forintos, FansBRANDS nyakbaakasztható kulcstartót is (Levélben megírom a részleteket…).

VIP F1 Ajándék 2

Első rendelésed mellé, VIP Tagként, AJÁNDÉKBA mellékeljük a 2.000 forintos, egyedi FansBRANDS Forma 1, A3-as méretű versenynaptárat kedvenc csapatoddal vagy pilótáddal!

HOGYAN LEHETSZ VIP TAG?

 

Ma még elérhető a VIP Tagság 10.000 forint helyett INGYEN! A Tagság mellé pedig megkapod az Online Pénztárca szolgáltatásunkat, ahol a regisztrációval 5.000 forintot kapsz azonnal a fiókodba, amit akár egyből fel is tudsz használni.

Töltsd ki a lenti űrlapot!

Email-ben elküldjük a linket, ahol elérhető a VIP Tagság (tartózkodj a citromail, freemail és a hasonlóan teleszemetelt email szolgáltatóktól mert esetükben nem tudjuk garantálni, hogy megkapod a levelet…Használj GMAIL-t)