FansBRANDS Forma 1 V.I.P. Tagság 100% kedvezménnyel (az akció visszavonásig érvényes…)

2018 júniusában, hosszú idő után újra elérhetővé tettük Forma 1 VIP Tagságunkat. Mostantól egy teljesen frissített és kiterjesztett VIP Tagság szolgáltatást kapsz tőlünk.

VIP Tagként vásárolj extra kedvezménnyel Magyarország legnagyobb Forma1 webáruházában!

VIP EXTRÁK – ez mind a Tiéd!

VIP visszatérítés – Cashback

Minden VIP Tag a FansBRANDS F1 webáruházban extra 3% visszatérítést kap minden rendelés után! Legyen az akciós vagy bármilyen termék! (Ha már van Cashback kártyád, akkor tudod miről van szó :-), de ne hagyd ki a többi ajánlatot!)

VIP Shopping Pontok

Minden rendelés után shopping pontokban is részesülsz, amit több ezer üzletben fel tudsz majd használni! (Részletek a visszaigazoló levélben ;-))

VIP Online Pénztárca – minden héten kamatozik!

Átadjuk Neked privát Online Pénztárcádat, amivel nálunk és több 100 üzletben is tudsz majd vásárolni több ezer forintot spórolva rendelésenként. Extraként visszatérítéseket is kaphatsz a rendelések után, de minden héten automatán is kamatozik a pénztárcádban lévő összeg! Egyerűen nagyszerű! (Részletek email-ben…)

VIP ajándék

Miután beszerezted a Tagságot és VIP Tag lettél, akkor első rendelésedhez hozzátesszük a VIP Tagoknak INGYENESEN elérhető FansBRANDS nyakba akasztható kulcstartót, amit egyébként webáruházunkban is be tudsz szerezni 3.000 forintért. (Levélben megírom hogyan tudod igényelni…)

Örök VIP Tagság – nincs lejárat

Ha most igényled a VIP Tagságot (az akció keretén belül), akkor örök érvényességű lesz. Ez azt jelenti, hogy 1 év után nem szükséges újra igényelni 10.000 forintért, soha nem évül el, innentől kezdve mindig kapsz majd tőlünk 3% visszatérítést a rendeléseid után (részletek a levélben)!

Hogyan lehetsz VIP Tag?

Ma még elérhető a VIP Tagság 10.000 forint helyett INGYEN! A Tagság mellé pedig megkapod az Online Pénztárca szolgáltatásunkat, ahol a regisztrációval 5.000 forintot kapsz azonnal a fiókodba, amit akár egyből fel is tudsz használni.

  Töltsd ki az űrlapot

Email-ben elküldjük a linket, ahol elérhető a VIP Tagság (érdemes GMAIL fiókot megadni, mert a citromail, freemail és a hasonlóan rossz email szolgáltatók esetében nem tudjuk garantálni, hogy megkapod a levelet…)