FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Bemutatkozott az Alfa Romeo is, az egész egy nagy lengyel zászló!

Impozáns környezetben, névadó szponzorának hazájában, a Varsói Nemzeti Színházban történt meg az esemény, ahol lehullott a lepel a C41-re keresztelt 2021-es Alfa Rómeról. Az Orlen megadta a módját: lengyel zenére, zongorakísérettel, táncbemutatóval indult a show.

A küllemet illetően nem sok változás van, leginkább a színekben fedezhetünk fel némi eltérést: a megszokott vörös fehér kombinációban ezúttal a vörös került túlsúlyba. A motordekni ezúttal fehér lett, cserébe az oldaldoboz és a szárnyak bepirultak. Ez utóbbiban is van némi változás, az orrkúp némileg karcsúbb lett.

Frédéric Vasseur csapatvezető nem volt jósolgatós kedvében, de azt mindenképpen leszögezte, hogy vissza akarnak térni a középmezőny elejére: „Nagy elvárásaink vannak, érdekes és izgalmas időket élünk meg a csapatnál. Egyre jobbak akarunk lenni, de hogy mire is lehet majd képes igazán az autó, azt csak Bahreinben fog kiderülni. Lépésenként szeretnénk magunkat visszaküzdeni a középmezőnybe, nehéz lesz, de ez a célunk!”

 

Az Alfa Romeo azon ritka kivételek egyike, amely ugyanazzal a pilótafelállással kezdi meg az idei szezont. Kimi Räikkönen valamint Antonoi Giovinazzi egyaránt a harmadik évét kezdi meg az Alfánál, Raikkönen a rekordot jelentő 19.-et.

Nektek hogy tetszik az új Alfa Romeo?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alfa Romeo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.