FansBRANDS Forma 1 webáruház
FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Felszállt a füst: Nincs Forma-1 Jégember nélkül!

Az Alfa Romeo a folytonosság híve, így nem változtat a jelenlegi pilótapárosán. Ez azt jelenti, hogy a fiatal olasz Antonio Giovinazzi mellett Kimit is ott láthatjuk majd jövőre a rajtrácson!

Ezzel tehát az is eldőlt, hogy az előzetes pletykák szerint mégsem érkezik az istállóhoz Mick Schumacher, és az „öreg” is marad a háznál. Ezzel valószínűleg nagy kő esett le a Kimi Raikkönen szimpatizánsok szívéről. A jégember olyan JÉGEMBERESEN konstatálta a szerződéshosszabbítását:

“Az Alfa Romeo Racing ORLEN sokkal több nekem, mint egy versenycsapat, a második családomként tekintek rájuk. Sokan már akkor is itt voltak, amikor a 2001-ben a Sauberrel elkezdődött az F1-es karrierem, ez a légkör pedig óriási motivációt jelentett és jelent most is nekem. Örömmel kezdem meg velük a 19. évem is, nagyon hiszek a közös munkánkban. Itt sokkal fontosabb a szavaknál az, amit leteszel az asztalra, ez pedig jól illik a munkamorálomhoz.  Azért vagyok itt, mert hiszek ebben a projektben, és hiszek abban is, hogy előrébb léphetünk. Várom a következő szezont, hogy ezt bizonyíthassuk!” – mondta el Raikkönen.

Antonio Giovinazzi is örömmel konstatálta, hogy jövőre újra a mezőny tagjaként bizonyíthat:

„Az elmúlt két évben ebben a csapatban otthonra leltem, és boldog vagyok, hogy jövőre is folytathatjuk a közös munkát. Az Alfánál hittek bennem, és én igyekeztem ezt a tőlem telhető legjobb eredményekkel meghálálni. Jól teljesítettünk együtt, és szerintem nekem is volt abban részem, hogy képesek voltunk fejlődni. Őszintén remélem, hogy a fejlődés nem áll meg, de még rengeteg munka vár ránk.” – tette hozzá a magáét Giovinazzi.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Planet F1

 

One thought on “Felszállt a füst: Nincs Forma-1 Jégember nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.