Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Megérkezett az UTOLSÓ Alfa Romeo – VIDEÓ!

Már az is szimpatikus, hogy egy eredetihez valószínűleg nagyon hasonlító demó autót lepleztek le az Alfások, ezt pedig az igencsak csinos küllem tovább emeli.

Sajnos olyan időket élünk, amikor az „autó bemutatás/leleplezés” névre keresztelt PR-események semmit nem jelentenek. Ilyenkor egészen elképesztő és dühítő dolgokat nagy bizonyossággal láthatunk, de igazi autókat aligha. Ezzel ment szembe az Alfa Romeo, akik kivételt képeztek, „valódi” 2023-as autót villantottak, és végre elsőként a szépérzéküket, na meg a kreativitásukat sem hagyták otthon!

Ha végignézünk az autón, egyből észrevehető a hátulján történt változtatás. Ez még nem minden, kecsesebb is lett az új C43, amely átalakított és karcsúsított oldaldobozokkal, átformált aeropackkal támad. A váltómű környékén is történtek változások, amelyet így értékelt a csapat technikai igazgatója:

„A projektünk már egészen korán, a 2022-es versenyszezon rajtja után indult el. Olyan helyeken igyekeztünk javulni, ahol éreztük, sőt tudtuk, hogy még maradt benne lehetőség. Bátran nyúltunk hozzá a C43-as fenekéhez, és egy olyan kialakítás mellett döntöttünk, ami mindeddig szokatlan volt tőlünk. Az új gépre a saját gyermekünkként tekintünk, aki szép lett és igazán szexis!” – mondta el érzéseit Jan Monchaux.

Nos, a képeket és a videót elnézve ezzel nagyon nehéz vitába szállni. Nem is tesszük!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alfa Romeo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük