Visa Cash App Racing Bulls – Van még LEJJEBB?

Megszokhattuk már, a globális sport alap mozgatórugója a pénz. Így van ez az autósportokban is, kiváltképp a Forma-1-ben, ahol viszont ijesztő tendencia látszik beindulni.

Mégpedig az, hogy már nem is számít az identitás, a tradíció, most már csakis az anyagiak jelentik a vezérelvet. Az istállók már öt forintért is lehajolnak, és ha arról van szó, akkor bátran árusítják ki és áldozzák fel az összes erőforrásukat és a teljes repertoárjukat a pénz oltárán. Pontosan ebből a megfontolásból lett az AlphaTauriból Visa Cash App Racing Bulls. Röhejes… És akkor a saját vélemény után jöjjenek a rideg tények. A csapat közleményében jelentette be, hogy a csapat neve mellett az istálló teljes arculata is megváltozik, úgy az autó festése, mint a versenyzők overállja. Mindezt természetesen a Visa és a Cash App színeiben kell elképzelni. Az első találkozásra már nem kell sokat várni, február 8-án Las Vegasban leleplezésre kerül az updatelt design. Peter Bayer ügyvezető igazgató szerint fantasztikus új korszak következik, és a csapat komoly eredményeket céloz meg:

„Csodálatos érzés megmutatni az új identitásunk, és köszönteni az új partnereinket, akiknek a segítségével egy új korszakba lép a Formula-1-es csapatunk. Faenza ezzel egy új érát nyit meg, amellyel hűek maradunk a gyökereinkhez, de mostantól eredménycentrikusabban fogunk versenyezni, magasabb célokat állítunk magunk elé.” – nyilatkozta Bayer.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel