FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Szafnauer: „A mi ülésünk a LEGJOBB opció, 14-en várnak rá!”

Miközben zajlik az Olasz Nagydíj, egy vele párhuzamos univerzumban is cirkusz van. Na nem száguldó, hanem olyan valódi, bohócokkal és lufikkal teletömködve…

Elképesztően röhejes nyilatkozatot adott a Sky Sportsnak a onzai paddockban az Alpine F1 Team vezére. Otmar Sazfnauer szerint az övék a pilótapiac legkelendőbb ülése, és ezért egy tucat plusz pilóta közül válogathatnak. És ők meg is teszik! Abban még lehet is igazság, hogy az egyetlen elérhető ülésként kelendővé vált Fernando Alonso helye, de ezt úgy előadni, mintha a Red Bull Racingnél szabadult volna fel egy hely… Ez VICC, így csupa nagybetűvel írva, pláne Fernando Alonso lelépésének és Oscar Piastri menekülésének módja után. De Szafnauer ismételten remek mókamesteri képességekről tett tanúbizonyságot!

„Mérlegelnünk kell az összes versenyzőt, aki hozzánk akar szerződni. mindenkivel kapcsolatban tisztán kell látnunk. Van egy listánk, 14 név szerepel rajta (LOL…), most az a feladat, hogy ezt leszűkítsük 2-3 potenciális jelöltre, akik közül aztán választani fogunk. Nem a pénz fog dominálni, hanem az, hogy ki illik a legjobban az istállóba. Miénk a legkelendőbb lehetőség a Formula-1-ben, ez pedig egy komoly felelősség, számunkra is, és a leendő versenyzőnknek is. Meg akarjuk találni a legjobb versenyzőt!” – nyilatkozott Szafnauer, akivel azért érdemes lenne fújatni egy szondát a biztonság kedvéért.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük