ALONSO: „Csak mi teszünk meg MINDENT a sikerért”

Fernando Alonsónak határozott véleménye van arról, mi történt az elmúlt hétvégén, és a spanyol azt is jól tudja, mindez miért lehetséges. Nem is rejti véka alá!

Nagyon erősen indult a közös kaland az Aston Martinnak és a Fernando Alonsónak, de érdemes megemlékezni Lance Stroll szezonnyitó teljesítményéről is, hiszen a kanadai nem éppen optimális körülmények között mutatott formája is sok mindent előrevetít. A spanyol szerint véletlenek nincsenek, azért „mozdult meg” valami az Astonnál, mert az ellenfelek közül ők akarják a legjobban a fejlődést:

„Nem hiszem, hogy mindez azért történt, mert különlegesek vagyunk. Sokkal inkább úgy gondolom, hogy mindenki közül mi akarjuk a legjobban a sikert. Mindenki előtt adott a lehetőség, de olyan motivációt és víziókat, mint az Aston Martinnál, nem látok a riválisok között, sehol sem. Lawrence Stroll elképesztően ambiciózus ember, egy remek vezető, aki mindent elkövet a győzelemért. Elég csak megnézni, hogy mekkora beruházások zajlanak, milyen szakembereket sikerült neki megszereznie, és még sorolhatnám az érdemeit.” árulta el a siker receptjét Fernando Alonso, akinek állítását meglepő helyről igazolták. Max Verstappen, az elmúlt két év világbajnoka is úgy látja, hogy az Astonnál kezd minden összeállni ahhoz, hogy a Red Bull Racing elsőszámú kihívójává lépjenek elő.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel