Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

ALONSO: „Nem elégszünk meg második/harmadik hellyel!”

Fernando Alonso saját bevallása szerint pályája legerősebb napjait éli: fizikailag fittebb, mint valaha, és a motivációért sem kell a szomszédba mennie.

A spanyol világbajnok egyelőre nagyon elégedett azzal, amit maga körül lát, és az Aston Martin feltett szándéka, hogy ez így is maradjon. A felek elkötelezettek egymás irányába, és Alonsónak nagyon jó az előérzete…

„Ami a fizikai formám illeti, életemben nem voltam még felkészültebb. A visszatérésem óta a legerősebb téli felkészülésen vagyok túl, úgyhogy nagyon izgatottan várom a szezont. Rettentően motivált vagyok, boldoggá tesz az, amit a csapatnál látok. Ezek a srácok nem elégednek, meg a negyedik, harmadik, második helyezéssel, sokkal többet akarnak. Ezt érzem mindenkin, és természetesen én magam is így állok hozzá a közös munkához. Nem támasztunk egymással kapcsolatban irreális elvárásokat, de egyértelmű, hogy a masszív előrelépés a cél. 2022-ben az első háromhoz képest mindenki le volt maradva egy körrel, feltett szándékunk, hogy ezt a lemaradást ledolgozzuk. Tudjuk, hogy a Forma-1-ben ez nem egyik napról a másikra megy, de én bízom benne, hogy a csapat felnőtt a feladathoz.” – mondta el sokat sejtetően Fernando Alonso.

Nagyon jót tenne a Formula-1-nek, ha a bajnokság végre nem csak három csapatról szólna, és nagyon jót tenne a ligának egy erős Fernando Alonso is!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük