FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Az Aston Martin BEBÚRTA a Formula-1 főszponzorát

Ezzel pedig az istálló neve is változni fog, és az eddig ismert helyett Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team nevet veszi fel. Az Aramcóval kötött megállapodás hosszú távra szól, ez pedig az álmoskönyvek szerint nem jelent rosszat!

A megállapodás nem csupán a Formula-1-es csapatra terjed ki, tartalmazza a belsőégésű motorok innovációját, az üzemanyagok és kenőanyagok fejlesztését, amely a Formula-1 távlati elképzeléseivel is szinkronban áll. Az Aramco támogatása sokak számára meglepő lehet, de nagyon sokszor leírtuk és elmondtuk már, hogy egyetlen csapat sem azért van a világbajnokság mezőnyében, hogy „levet hűtsön”. Ennek megfelelően Sebastian Vettelék a közeljövőben szeretnének közelíteni az élmezőnyhöz, ebben jelent(het) nagy segítséget a szaudi cég:

“Azért jöttünk a Formula-1-be, hogy egy napon világbajnokok legyünk, címeket nyerjünk, ehhez pedig szükség van az olyan tőkeerős támogatókra, mint az Aramco. Ez a vállalat hihetetlen humán erőforrással és szürkeállománnyal rendelkezik, nem is beszélve a technológiai fejlettségükről. Őszintén hiszem, hogy a közös munka a győzelem útjára vezet bennünket.” – mondta el az istálló tulajdonosa, Lawrence Stroll.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.