Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

STROLL: „Hamarosan már a VB-címért harcolunk majd”

Sokszor elmondtuk, sokszor leírtuk már: Senki nem azért van a Formula-1-ben, hogy csak a pénzt égesse. Minden istálló eredményeket akar, és jelenleg erre az AKARATRA az Aston Martinnál keresve sem lehet jobb példát találni.

Komolyan gondolja bárki is, hogy Lawrence Stroll szimpla passzióból szórja bele a milliárdokat az Aston Martinba? Nagyon ostobának kell lenni ehhez, és Stroll nem is tagadja, hogy a világbajnoki cím víziója hozta őt a sportba. És hogy ez mára már nem csupán egy vízió…

„Valaki azt mondta nekem, hogy milyen szerencsések voltunk a teszteken. Én erre pedig azt válaszoltam, hogy sok olyan példát tudok, amikor valaki minél keményebben dolgozik, annál nagyobb lesz a szerencséje. Néhány évvel ezelőtt mondtam, hogy elindultunk az ötéves úton afelé, hogy világbajnokságért harcolhassunk. Sokan kétkedtek a kijelentésemben, de azóta jelentős változásokon, fejlesztéseken, és erősítéseken estünk át. 400 ember helyett már 740-en dolgoznak nálunk, építjük a valaha volt legkorszerűbb F1-es HQ-t, amelybe május 1-re már be is költözünk majd. A mostani sikerünknek ehhez nincs köze, de hiszek abban, hogy köze lehet a víziómhoz és a szenvedélyemhez, amellyel igyekszem motiválni és pörgetni mindenkit körülöttem. Megszereztük Martin Whitmarshot, Dant Fallowst és Eric Blandint, és a nagyszerű Fernando Alonsót is. Rengeteg olyan ember csatlakozott be a projektünkbe, akik hisznek abban, amit gondolok. Győzni fogunk, világbajnokságot fogunk nyerni! Ez a küldetésünk, ezt követjük, a hétvégi dobogónk az első lépés ezen az úton. Rettentően büszke vagyok a csapatunkra, a fantasztikus autónkra, Fernandóra és természetesen a fiamra, Lance Strollra is.” – mondta duzzadó mellkassal az idősebb Stroll.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük