Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Günther Steiner: „Sokkal jobban kell értékelnünk a Forma-1-et”

A Steiner arról polemizált, mennyire hiányzik már mindenkinek a visszatérés, és hogy ezentúl minden szereplőnek sokkal többre kell értékelni a Forma-1-et, mert nem magától értetődő az, hogy mindig lesz. Őszinte gondolatok egy őszinte embertől.

A Haas csapatfőnöke úgy érzi, az elmúlt időszak megmutatta azt, mennyire fontos ez a sport. A hosszú pauza a pilótáknak, az F1-ben dolgozóknak, és a szurkolóknak is egyaránt bizonyította, hogy sokkal jobban kell értékelni a száguldó cirkuszt:

“Mindenki nagyon szeretett volna már munkához látni. Nagyon nehéz időszak volt ez a versenyzőknek, a csapattagoknak, és azoknak az embereknek is, akik közel állnak ehhez a sporthoz. Rettentően hiányzott már, hogy elinduljunk, miközben minden rettentően képlékeny volt: nem tudtuk mi fog történni, hogy lesz-e egyáltalán szezon. Most végre elkezdhetünk versenyezni, aminek nagyon örülünk. Már látjuk a fényt az alagút végén, és a srácok rettentően motiváltak.

Szerintem most senki nem fog panaszkodni, hogy sok a verseny, vagy nehéz a munka. A szurkolók sem ekézik majd a sorozatot, helyette boldogok lesznek, hogy újból futamokat láthatnak. Ez az egész ráébresztett bennünket, mennyire nem egyértelműek az életünkben a jó dolgok, és ezért sokkal jobban meg kell őket becsülnünk. Nagy csapás volt a kimaradt idő, de kemény munkával bepótolhatjuk.”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: The National

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük