FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Haas HIDEGZUHANY – Grosjean és Magnussen is távozik

Rengeteg előzetes pletyka és esélylatolgatás szólt már a fentebb említett versenyzőkről, most pedig hivatalossá is vált: Romain Grosjean és Kevin Magnussen a szezon végén elköszön a Haas F1 Teamtől.

Egy korszak ezzel lezárul, hiszen jó eséllyel nem csak a Haastól, de a Forma-1-től is elbúcsúzik a két remek versenyző:

“Az első naptól kezdve a csapattal tartottam, az elmúlt öt esztendőben sok szépet és nehéz pillanatot is átéltünk. Minden perce megérte, hiszen sokat tanultam, érettebb versenyző és ember lett belőlem. Őszintén remélem, hogy én is tudtam segíteni nekik abban, hogy fejlődjenek. Egy időszak most véget ér, minden jót kívánok a srácoknak a jövőre nézve!” – búcsúzott Grosjean.

“Igazan komoly feladat volt egy olyan csapatban versenyezni, amely frissen csatlakozott az F1-hez. Nagyon élveztem, és rengeteg tapasztalattal gazdagodtam itt, amit nagyon köszönök Gene Haasnak, Günther Steinernek, és az egész istállónak. A hátralévő hat futamon szeretnék minél szebben búcsúzni a csapattól. A jövőm egyelőre még képlékeny, dolgozom a hogyan továbbon, nemsokára talán már konkrétumokkal is szolgálhatok majd.

Ezzel tehát el is dőlt, hogy 2021-ben vadonatúj pilótapáros érkezik az amerikai istállóhoz. Hogy ők kik lesznek, azt még homály fedi, legalábbis a csapat nem fedte fel jelöltjeinek kilétét. Halkan tesszük csak hozzá, hogy sem Nikita Mazepin, sem Mick Schumacher személye nem érne bennünket meglepetésként…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: The Sun

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük