FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

LEHULLT a lepel: Megérkezett az új éra első Forma-1-es autója

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez még egyelőre „csak” egy grafika, az eredeti tartogathat majd kisebb változtatásokat. Ez persze nem szegi a kedvünket, mert amit látunk, már most zseniális!

Azt már tavaly tudni lehetett, hogy a Haas F1 Team nem sokat fog tétlenkedni a „leleplezéssel”, és az elsők között mutatja majd be az új fegyverét. Mindez azért is valósulhatott meg, mert az amerikai istálló már az elmúlt szezon elejétől bevallottan 2022-re készül, és emiatt dobták is a teljes előző szezont. Erre azért volt szükség, mert ők a legkisebbek, azaz a legkevesebb anyagi forrásokból gazdálkodó csapat, amely így minden erejét központosítva készül az előttünk álló versenyévre. A húzástól bevallottan azt várják, hogy a középmezőnybe repíti őket…

Ilyenkor mindenki nagyon optimista, és nagyon bízik benne, hogy a rengeteg munkája visszaköszön majd a pályán elért eredményekben is. Mi 2020-ban eldöntöttük, hogy minden időnket, forrásunkat és energiánkat a VF-22-es megépítésére fogjuk fordítani. Nem volt könnyű, sokszor fájdalmas volt nézni a pont és potenciál nélküli vergődésünket, de hiszem, hogy jó döntést hoztunk. Célunk a folyamatos pontszerzés, és az egyértelmű előrelépés lesz!” – mondta el Gene Haas, a csapat alapító tulajdonosa.

Nos, mi nagyon szurkolunk nekik: a szép autók általában gyorsak is!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Haas F1 Team

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.