FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Nikita Mazepin: „Nem vagyunk vagy nagy haverok Mick Schumacherrel”

A Haas F1 Team orosz újoncának önvallomásából az derül ki, hogy aki rajong a csapattársak nyálas összeborulásáért, annak ezt az örömöt máshol kell keresnie…

Mazepin szerint nincs rajta nyomás a Formula-1-es bemutatkozását illetően, azzal küzdjön csak meg Schumacher. Bár a közvélemény az orosz pilóta nevét csak mostanság kezdi igazán megismerni, ők ketten már hosszú-hosszú esztendők óta azonos sorozatokban szerepelnek, így nagyon jól ismerik egymást. Míg Mick Schumacher egészséges tiszteletről, és barátinak ugyan nem, de rossznak semmiképp sem nevezhető viszonyról beszélt, addig Nikita Mazepin nagyon is sarkosan fogalmazott a némettel kapcsolatos érzéseiről:

„Nem a barátom. Legfeljebb régi ismerősnek mondanám, mivel a gokartos időktől kezdve rendre találkozunk a versenypályákon. Az igazat megvallva, nem érdekel a neve. Lehet, hogy ez több lehetőséget rejt a számára, de a vele járó nyomást is jóval nehezebb elviselni. Teljesen mindegy, kik az ellenfeleim, vagy kik a csapattársaim, amikor beülök az autóba és lecsapom a sisakrostélyt, csak egyre gondolok: le akarom győzni őket!”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük