FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

URALKALI színbe öltözött a Haas!

Az idén két újonccal felálló amerikai istálló ezzel a lépéssel sokkal inkább úgy fest, mint anno a GP2-ben szereplő Russian Time. Vagyis orosz nemzeti színekben pompázik!

Ez nem véletlen: a címben már említett URALKALI vállalat Nikita Mazepin multimilliárdos édesapjához köthető. Komoly lépés, hogy a festés mellett hamarosan az istálló neve is megváltozik, hiszen az oroszok előléptek a csapat névadó támogatójává. A leleplezés az interneten történt meg, a hús-vér találkozásra egészen jövőhét keddig, a bahreini tesztekig várnunk kell. A gárdának vérmes reményei még nem igazán lehetnek az előrelépést illetően, hiszen a tapasztalatlan pilótapárosuk mellett idén szezon közbeni fejlesztésekkel sem rukkolnak elő.

Helyette minden erejüket 2022-re csoportosítják át, a jövőbe tekintenek, és ez az építkezésük első (vagy inkább nulladik) fázisa. Gene Haas természetesen bizakodó, hiszen a kiscsapathoz tőkeerős támogató érkezett, valamint a két új fiú leigazolása remek marketingértéket adott a Haas Forma-1-es alakulatának.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Haas F1 Team

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük