Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BEMUTATTÁK az „új McLarent” – 100% PR, ZÉRÓ eredetiség

A mai autóbemutató dömpinget a McLaren indította, de amennyire vártuk az eseményt, ismét annyira lehangoló volt a végeredmény.

Az MCL60 bemutatója amennyire fel volt hypeolva, annyira keveset adott a „végre valami különlegeset láttunk” perspektívát óhajtó drukkereknek. Nagyjából megkaptuk a tavalyi autót, érjük be vele… Nem épp elegáns ez egy hatvanadik évfordulóját ünneplő legendás istállótól:

„A McLaren a Formula-1 egyik legnagyobb tradícióival rendelkező istálló. Idén töltjük a hatvanadik esztendőnket, ami komoly eredmény és mérföldkő. Büszke lenne ránk az alapító Bruce McLaren, mi pedig az MCL60-as modellel szeretnénk tisztelegni előtte.” – mondta el Zak Brown.

Andrea Stella, a csapat újdonsült vezetője kiemelte, hogy rengeteg munkájuk volt az új technika megalkotásában, amiért nagy köszönettel tartozik:

„A mai nap egy igazi mérföldkő. Hatszáz ember keze munkájának végeredménye ez az autó, amivel nagyon sok minden történt a felkészülési időszakban. A legnagyobb célunk, hogy a fejlődésünk töretlen legyen, hogy előrébb jussunk a mezőnyben. Képesek vagyunk erre, fejlődtünk emberileg, technikailag, az infrastruktúránkban, és ennek meg kell látszania a teljesítményünkön is. Bőven lesz ezzel dolgunk, de itt mindenki összeszedett, ambiciózus, és szeretné különlegessé tenni ezt a fontos évfordulót.” – mondta el az új vezér.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: McLaren

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük