FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Itt az ELSŐ FECSKE: Íme, az új McLaren!

A wokingi csapat magyar idő szerint este 20h-kor, Facebook/Youtube live show keretében leplezte le a 2021-es szezonra szánt autóját, az MLC 35M-et.

Lando Norris és Daniel Ricciardo autója nem sokban tér el a tavalyitól, de a leglényegesebb dolgok – mint azt a Formula-1-ben megszokhattuk -, a szemnek láthatatlanok. Ez az MLC 35M-nél leginkább a dekni alatt keresendő, ahová egy csomó átalakítás után a Mercedes által szállított erőforrás került. Nem titkoltan nagyon sokat várnak ettől a narancssárgáknál, Daniel Ricciardo a minap ki is jelentette, hogy ő bizony hisz a projektben, és világbajnoki esélyekről beszélt. A bemutató visszanézhető, itt alább:

A kasztni átszabása az új motorra komoly feladat, ugyanakkor egyben a végtelen lehetőségek tárháza is volt, hiszen a szabályváltozások 2022-re halasztása, és a jelenlegi működés befagyasztása miatt a többi csapatnak erősen le van korlátozva a fejlesztői mozgástere. Hamarosan jönnek a tesztek, na meg a világbajnokság nyitófordulója, ahol eldől, mennyire tudtak kreatívak lenni a McLaren mérnökei…

Írta: Tóth Krisztián Márk

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük