Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton: „A McLaren hamarosan esélyes lehet a vb címre!”

Noha csapata még továbbra sincs, véleménye azért van Lewis Hamiltonnak. A brit szerint a világbajnokság háromesélyes lehet, ugyanis a Red Bull Racing mellett 2021-től akár a Mercedes motorokkal szerelt McLarenek is beleszólhatnak a végelszámolásba.

A 2020-ban megszerzett konstruktőri harmadik hellyel már megmutatkoztak a jelei az előrelépésnek, de az igazi nagy dobást a következő évektől várják Wokingban. Ennek pedig a legfőbb oka az, hogy a világbajnok istálló motorjaival folytathatják a munkát. Ha van valaki, aki mindkét csapatot jól ismeri, az a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton: 2007 és 2012 közötti időszakban a McLaren színeiben versenyző pilóta szerint szép pillanatok várhatnak Daniel Ricciardóékra:

„Igazán örülök annak, hogy ilyen sokat fejlődtek, rengeteget invesztáltak az istállóba, és sok változáson mentek keresztül, tűzbe tették a kezüket a projektért. Jó volt testközelből látni, hogy a szezon végére felpörögtek, úgy gondolom, idén már lehet esélyük arra, hogy harcba szálljanak velünk. A rajongók régóta vágynak a kiélezett csatára, az utolsó pillanatig tartó küzdelemre, nagyon remélem, hogy a Red Bull mellett a McLaren is előlép majd a kihívóink közé!

Egy háromesélyes bajnokság még az ínyenceket is elkényeztetné, ezért nagyon szurkolok nekik.” – mondta el a versenyző, akinek szerződtetéséről még továbbra sem tudni konkrétumot.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: McLaren

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük