Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

McLaren alkalmazott: „Hamilton egy rinyáló P*CS!!”

Komoly balhé van kialakulóban a McLarennél, miután kiderült, hogy az istálló egyik dolgozója módszeresen gyalázta Lewis Hamiltont a közösségi médiában. Az ügyben vizsgálat indult, az érintett pedig jó eséllyel repülni fog…

Még érdekesebb (és sztereotípia oszlató hatású) a helyzet, ha eláruljuk, hogy az illető egy hölgy volt. Nem tudni, emberünk miért rágott be annyira a brit szupersztárra, de a mákos világbajnok, pólyás kisfiú, és rinyáló p*cs jelzök több mint egy éven keresztül gyakorta hangzottak el Katie Cumper tolmácsolásában a Twitteren.

Egy ízben még a csapatot is sikerült neki betagelni egy Hamiltont „méltató” bejegyzésében, amelyre a McLaren istálló hivatalos csatornájáról válasz is érkezett, mégpedig az, hogy „mindez teljesen ellentétes azzal a kultúrával, amit a csapat képvisel, és kivizsgálást indítanak az ügyben.” Az eset sajnos nem egyedi, drámai módon durvult el a sportágban a közbeszéd az elmúlt években, az viszont eddig példa nélküli volt, hogy egy ilyen támadás a szurkolók helyett „belülről” érkezzen.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

One thought on “McLaren alkalmazott: „Hamilton egy rinyáló P*CS!!”

  1. Júlia Viski says:

    Akármely csapat versenyzőéről lenne szó ÍGY NEM LEHET BESZÉLNI ! A MecLaren sokat enged meg magának még ha csak egy egy valaki gyalázza állandóan Hamiltont !!!! Kiváncsi vagyok a bűntetésre !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük