FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

McLaren – Marad a GULF festés?

Nos, a válasz a kérdésre, nem, a csapat visszatér az eredeti designhoz, de az szinte biztos, hogy látjuk még a jövőben a Monacói Nagydíj legszebb autóját.

A rajongókban egészen különleges érzéseket keltő külalak annyira telitalálat volt, hogy sokan kérték, sőt követelték a McLarentől, cserélje le a megszokott küllemét a Monacóban látott extravagáns Gulf festésre. A McLaren első embere Andreas Seidl sietve leszögezte, hogy a szurkolói visszajelzések ellenére is megtartják az eredeti színeket, azonban hozzáfűzte, hogy a jövőben bizonyosan fogjuk még látni az ikonikus Gulf gúnyát az autóikon.

„A festésünkről csak annyit szeretnék mondani, hogy ez elsősorban a Monacói Nagydíjra lett megalkotva. Így ünnepeltük meg alapítónk, Bruce McLaren és a Gulf történelmi együttműködését. Így szerettük volna megköszönni azt, hogy jelenleg is mellettünk állnak. Ennek ellenére a következő versenyhétvégétől visszatérünk a megszokott színekhez, de annyit azért elárulhatok, hogy a valamikor még egészen biztosan találkozhattok majd a Gulf fóliázással.” – mondta sejtelmesen Seidl.

Plusz adalék, hogy nem csak gyönyörű, de szélvész gyors is volt az extra küllemű versenyautó, így adja magát a kérdés: Nektek 1-10-es skálán MENNYIRE tetszett a Gulf McLaren?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Sutton Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.