FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Nem gyors, DE LEGALÁBB SZÉP: Két futamra új festést kap a McLaren!

Bár az istálló arra hivatkozik, hogy a sportág Ázsiába történő visszatérését ünnepli, sokkal inkább az egyik főszponzor, az OKX kriptovalutával foglalkozó kampánya „bújik” meg.

A majd Szingapúrban és a Japán Nagydíjon látható festést az OKX „Future Mode” kampányának hírverése ihlette, így a csapat a következő két hétvégéjét ismét a reklám oltárán áldozza fel. Ha gyorsak továbbra sem, de legalább szépek lesznek az autóik!

„Második legnagyobb kriptovaluta váltóként az OKX további potenciális vásárlót, új szurkolót szeretne elérni, mind a csapatnak, mind pedig a Formula-1-es világbajnokságnak. Ennek részeként beleerősítünk, és forradalmasítani fogjuk a McLaren digitális gyűjteményét és a metaverzum stratégiát is.” – erősítette meg a célokat a támogató.

Mindez számunkra annyit jelent, hogy a következő két versenyhétvégén egy jóval energikusabb McLernt láthatunk majd, változik a versenyzők overállja, a csapat pedig „limited edition” szurkolói termékeket dob a piacra. A recept már bevált, hiszen ki ne emlékezne a Monacói Nagydíjra készült Gulf designra, ahol az istálló szurkolói petícióban követelték, hogy maradjon az autók új külseje. Azt nem tudni, hogy ettől gyorsulnak-e a McLaren pilótái, viszont legalább a virtuális térben és a marketingben nem kerülnek hátrányba.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük