FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Sajtó: 2021-ben versenyt NYERHET a McLaren

Valószínűleg sokan örülnének neki, ha ez valóban bekövetkezne, és nem mellékesen a bajnokság színvonalára is kedvező hatással lenne egy erős McLaren.

A Formula-1 hivatalos oldalának szakírója úgy gondolja, hogy a wokingieknek 2021-ben esélyük nyílik arra, hogy 2012 után ismét felvegyék a kesztyűt a legjobbak ellen:

“Carlos Sainz már tavaly is nagyon közel volt Monzában ahhoz, hogy futamot nyerjen, ami már nyolc éve nem történt meg a csapattal. A McLaren komoly energiákat fektet a felzárkózásba, és ennek látható eredményei vannak: harmadikként végeztek a konstruktőrök között, megelőzték a Reanult és a Racing Point csapatát is, ami nem kis fegyvertény. Látszik, hogy minden lehetőséget megragadnak, és ez Daniel Ricciardo megérkezésével még inkább így lesz majd. Az ausztrál pilóta a karrierének egyik legerősebb szezonja után ölt narancssárga szerelést, mellette az egyre tapasztaltabb Lando Norrissal remek párost alkothatnak. Ráadásul ott van a Merecdes támogatása is, idén már a németek motorjait használják majd, ami a mezőnyben a legjobb erőforrás. Én már látatlanban azt mondom, hogy ez futamgyőzelmet érhet nekik.” – összegezte gondolatait Lawrence Barretto.

Nos, a 2020-as év eseményeinek tükrében nem mernénk fogadni nagy tétben arra, hogy ez nem az elmondottak szerint alakul majd.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: McLaren

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük