Brundle: „Nagyot csalódtam Wolffban és Hamiltonban…”

Mint az ismeretes, míg Max Verstappen sorozatban tizedik győzelmét ünnepelte Monzában, addig Toto Wolff és Lewis Hamilton a sajtóban kellemetlenkedtek.

A csapatvezető kiemelte, hogy ezek csak számok, amik a Wikipédiára valók, az meg úgysem érdekel senkit. Pilótája pedig Verstappen sikerét igyekezett csorbítani azzal, hogy ő sokkal jobb csapattársak ellen lett világbajnok. Mindez nem maradt szó nélkül, ugyanis a Sky Sports kommentátora (tudjátok, azoké a briteké, akik tűzön-vízen védik a sajátjaikat), Martin Brundle szerint ez óriási hiba a részükről:

„Kissé furcsállom, hogy Lewis arról beszél, hogy az ő csapattársai sokkal jobbak voltak. Honnan jött ez neki? Bevallom, megleptek azzal, amit a hétvégén nyilatkoztak Verstappennel és a Red Bull Racinggel kapcsolatban. Csalódtam bennük! A 2014-2020 közötti totális dominanciájuk idején nem voltak ilyen hangok, mindig jogosan megkapták az őket megillető elismerést, mindenki tisztelte az eredményeiket.

Úgy gondolom, hogy Max és a Red Bull nem fogja szó nélkül hagyni ezeket a szavakat, mivel ezzel lefitymálták ez érdemeiket. A pályán fogják bizonyítani, hogy nagyon is komoly és példa nélküli az, amit idén csinálnak. Már maga az autó megbízhatósága is elképesztő, hát még az, hogy Verstappen mindenféle hiba nélkül képes kiaknázni a lehetőségeit. Nem számít neki, milyen pályán, milyen körülmények között, az sem, hogy az ellenfelek nagyon erősek, és csak győz és győz! Ezért gratuláció jár nekik, nem feddés. Bármely más sportban érsz el hasonlót, mindegy, hogy épp teniszezel, rögbizel, vagy focizol, ha valaki ennyire magasan kiemelkedik a többiek közül, azt a világon mindenhol hangosan ünneplik. És ez így van rendjén.” – tette helyre Wolffékat Brundle.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel