FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

ECCLESTONE szerint Hamilton már lesz@rja, ha veszít

Eddig sok mindent lehetett mondani Lewis Hamiltonra, csak azt nem, hogy ne venné komolyan a versenyzést, és az azzal járó felkészülést. Most Bernie Ecclestone húzta rá a vizes lepedőt a britre, az ex F1 vezér szerint Hamiltont már nem izgatja, mi történik körülötte.

George Russell eddig minden tekintetben felülmúlja a nagynevű vetélytársát, de Bernie papa olvasatában ez nem csak azért van így, mert a Mercedes újonc ennyire tehetséges:

„Nem hittem volna, hogy Russell ennyire erős, de az is tény, hogy Lewis már nem rak bele mindent. A két dolog eredményeként áll vesztésre a csapattársával szemben, Toto Wolff pedig nem nézi ezt jó szemmel. Nekem nem úgy tűnik, hogy mindent el akar követni azért, hogy legyőzze George-ot, nem leszarja a vereséget. Régebben sokkal komolyabban jelen volt benne a versenyszellem… Egyszerűen az a helyzet, hogy már nem akar annyit dolgozni a sikerért, mint korábban.

Ott van például a pattogás, amit eltúloz. Russell magasabb nála, ha kettőjük közül valakit valóban kínoz a jelenség, az pontosan ő. A helyzetét figyelve azt sem tartom kizártnak, hogy fogja magát, hátrahagyja az élő szerződését, és egészen egyszerűen kilép, visszavonul. Az a szomorú, hogy a Mercedes még jól is járna ezzel, hiszen a megmaradó összegből olcsóbban tudnának valakit igazolni Russell mellé. Tudom, hogy ez a gondolat Toto Wolff fejében is ott motoszkál… Hamilton már nem veszi kellőképpen komolyan a Forma-1-et, helyette feltűnési viszketegségből nevetséges ruhákat aggat magára.” – tette helyre súlyosan a sportág egy újabb legendás alakja Lewis Hamiltont.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük