Ferrari belső ember: „Leclerc a MERCEDESHEZ TART…”

Igencsak (faj)súlyos történet van kibontakozóban Maranellóban. Egy, a Scuderia Ferrarihoz közel álló forrás szerint Charles Leclerc olyannyira elégedetlen a csapata szereplésével és potenciáljával, hogy váltani akar.

A cél az elérhető legerősebb autó, ami nem más, mint a Mercedes. Leo Turrini, a vörösökhöz nyíltan a legközelebb álló újságíró szerint mindenki tudja, hogy Leclerc már jó ideje tárgyal a Mercedes istállóval.

„Nyílt titok ez, mindenki pontosan tudja Maranellótól a világ végéig… Charles már bizonyított, és tisztában van azzal, hogy fogy az ideje. George Russell nagyon-nagyon jó versenyző, és én úgy gondolom, hogy ha Lewis Hamilton visszavonul, akkor a csapat sem fog hinni többé az első-második pilótás felállásban. Russell mellé pedig keresve sem találhatnak erősebbet, mint Leclerc” – elmélkedett a blogger.

A nemrégiben szintén a Mercedessel szóba hozott Lando Norris szerint nincs ebben semmi meglepő, ő maga is folyamatosan keresi a jobb lehetőséget.

„Ez egy teljesen bevett, általános dolog. Mindenki beszél mindenkivel, az összes versenyző egyeztet az összes számára magasabb potenciált képviselő csapattal. Persze ez nem folyamatosan zajlik, leginkább akkor történik, amikor közeledik a szerződésed lejárta. Ilyenkor aztán annyi emberrel beszélsz, amennyivel nem szégyellsz, vagy amennyivel győzöl. Tárgyalás, mérlegelés, döntés, majd bízol benne, hogy a sorsod jobbra fordul.” – nyilatkozott sejtelmesen Norris.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Imola, FP1: Ferrari előny, gyengélkedő Red Bull

Az előrejelzéseket meghazudtolva tökéletes versenyidőben, megváltoztatott bukóterekkel, számos fejlesztést felvonultató istállóval indult az Emilia Romagna [...]

Érdekel
BRÉKING: Imolába visszatértek a KAVICSÁGYAK

A Forma-1 így akarja elejét venni a sokszor már nézők számára is frusztráló pályahatár mizériának, [...]

Érdekel
Chandok: „Norris IMOLÁBAN is győzhet…”

Karun Chandok szerint a McLaren és Lando Norris Miamiban látott formája nem csupán egy fellángolás [...]

Érdekel
Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel