FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

George Russell: „Toto Wolff a LEGJOBB csapatvezető”


Noha még csak pár hónapja dolgoznak együtt, Russell így is nagyon jó véleménnyel van az új főnökéről. Szerinte Wolffnál jobbat ember nem kívánhat egy F1-es istálló élére!

A fiatal britet meglepte, elöljárója mennyire magas szintű ismeretekkel rendelkezik a Formula-1 és általában az autósport technikai oldalával kapcsolatban:

„Nagyon meglepő volt tapasztalni, hogy Toto milyen szinten vesz részt az istálló technikai munkájában. Nem igazán tudtam, hogy mennyire van „képben”, de sokkal jobban, mint bárki a mezőnyben. Ő a legnagyobb tudású és a legjobb vezető, ott van az összes megbeszélésen, ami nagyon inspiráló hatású. Nem csupán a jelenléte hajtja és mozgatja előre a csapatot, de remek meglátásai is vannak. Ő egy igazi versenyző típusú ember, akinek a jelenléte komoly motivációs erő. Nagyon komoly tisztelet övezi őt a Mercedesnél, mindenki felnéz rá. Számomra az újdonság erejével hatott, hogy ilyen mélységekben belelát a sportág technikai részleteibe. Nagyon kedvelem őt, mint embert, és maximálisan tisztelem azért, amit tud!” – zengett ódákat csapatának első emberéről George Russell.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük