Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Hamilton: „A csapat sajnos NEM FIGYELT rám…”

Elég elkeseredett reakciót közvetített a Mercedes istálló felé Lewis Hamilton, aki azzal vádolja a csapatát, hogy nem figyeltek rá oda, amikor kellett volna. És most ennek a levét isszák!

A hétszeres világbajnok elmondása szerint már 2022-ben nyomatékosította, hogy mi az, amit a 2023-as autó fejlesztésénél mindenképpen kerüljenek el. A pilóta szerint a kérése süket fülekre talált:

„Már a tavalyi szezonban felhívtam a figyelmüket arra, hogy mik a legfőbb problémák. Azt gondolom, hogy rendelkezem már annyi tapasztalattal, hogy meg tudom ítélni, mi kell egy versenyautóba, és mi nem. Vállalni kell a felelősséget, be kell ismerni, hogy ki és hol hibázott, és dolgoznunk kell azon, hogy elérjünk oda, ahol tartani szeretnénk. Meg kell vizsgálnunk a helyzetet, és fel kell tárnunk az összes gyenge pontunkat. Ez csak csapatként működik, csak így tudjuk megcsinálni, és pontosan ez az, amit tenni fogunk! Még mindig sokszoros világbajnokok vagyunk, nem felejtettünk el autót építeni, csak mostanság nem alakultak túl jól a dolgaink, és szerencsénk sem volt.

Bár nem zártunk jó hétvégét, igazán élveztem a Fernando Alonsóval vívott csatát. Még akkor is ha, végül nem tudtam közel maradni hozzá! Annak idején a McLarennél éltem át hasonló típusú időszakot, és most még nem tudom, mikor találjuk meg majd a jó irányt. Viszont biztos vagyok abban, hogy ez megtörténik!” – nyilatkozta megdöbbentően őszintén Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük