FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

HAMILTON: „Keményen dolgozunk, meglesz az eredménye”

Hol vannak már azok az idők, amikor Lewis Hamilton jött, látott, majd folyamatosan tarolt? A Mercedes 2022-ben csak szenved, Hamilton pedig imádkozik azért, hogy ismét eljöjjön az ő idejük.

A kérdés csak az, hogy el fog-e idén.  A hétszeres világbajnok a kínok ellenére is optimista, bízik a csapatában, ezért vállalja be nap, mint nap a szenvedést:

“Minden egyes nap imádkozom azért, hogy fejlődjünk. Nagyon keményen dolgozik mindenki, közben pedig fél szemünk a padlólemez ügyön tartjuk, és kíváncsiak vagyunk arra, ez hogyan befolyásolja majd a többiek teljesítményét. Megmondom őszintén, epekedek vágyódom a pillanatért, hogy megszűnjön a folyamatos pattogás. Néha már annyira elviselhetetlen volt, hogy egyszerűen el kellett vennem a gázt az egyenesekben… Ezt a versenyeken természetesen nem tehetem meg, mert pontokért harcolunk, mi pilóták ezzel tudjuk megköszönni az istállónál dolgozók erőfeszítéseit.

Soha életemben nem fordult még elő, hogy ránéztem egy beállításra, megállapítottam, hogy az rossz, majd azt  mondtam: ez van, ezt kell szeretnünk. Gyakorta fáj a hátam, és hetekbe telt, míg Azerbajdzsán után helyrebillentem, de hála az égnek, csak az izmaim fájnak. Amíg tudom, csinálom, és erősen hiszek benne, hogy nemsokára kilábalhatunk ebből.” – nyilatkozta kissé megtörten a Mercedes ásza.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük