FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton: „Le lehet szállni Valtteriről!!”

A hétszeres világbajnok kiakadt a csapattársát már a Forma-1-en kívül látó szaksajtóra, és a kommentelőkre. Sőt, üzent is nekik!

A 44-es rajtszámú versenyzőnek elege van abból, hogy a sajtó munkatársai néhány futam után ítélkeznek a finn felett, aki pótolhatatlan munkát végez Lewis Hamilton a Mercedes számára. Ahogy nemrégiben mi is megírtuk, a Mercedes gyárából kiszivárgott információk szerint Bottasban már nem igazán bíznak, és hamarosan George Russell kerülhet a helyére:

„Mindig is mondtam, Valtteri egy igazán remek csapattárs. Hosszú ideje működik közöttünk az összhang, a közös munka felhőtlen vele, és ez az én teljesítményem nívóját is emeli. Úgy gondolom, nem is lehetne ennél jobb a pilótafelállásunk! Profin teszi a dolgát, ezt bizonyítja a legutóbb szerzett pole pozíciója is, szóval itt lenne az ideje, hogy leszálljatok róla! Négy verseny telt el a szezonból, nagyon korai pálcát törni bárki felett is…

Az meg, hogy George Russell és én rosszban vagyunk, egyszerűen nevetséges… Remek a kapcsolatunk, az imolai balesete után is beszéltünk egymással. Ő jelenleg a saját útját járja, és nagyon jól csinálja azt, amit, egy nagyszerű versenyző, aki szuperül tette a dolgát, amikor én nem voltam itt.” – nyilatkozta Hamilton.

Végül is, megértjük Lewis Hamiltont: Ki akarna maga mellé egy olyan csapattársat, aki valós kihívást támasztana vele szemben?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.