Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Mercedes: Másodjára JOBBAN SIKERÜLT a bejáratás – VIDEÓ

A Mercedes csapat nemrégiben leplezte le az új fegyverét, majd kisvártatva pályára is vitte, viszont a madarak ijesztő technikai anomáliákról csiripeltek. A csapat szurkolói most megnyugodhatnak, az istállónál minden rendben van, amit ma meg is mutattak!

Ezt azért is fontos kiemelni, mert Toto Wolffék minden, az új autóval kapcsolatos rezdülést nagy dobra vertek, viszont a tegnapi első körökről csak nem akart semmiféle érdemi anyag érkezni a socialmedia platformokra… Aggódni azonban nem kell, a hibát elhárították, és a fekete nyíl ezerrel repeszt, amit persze nem is felejtettek el jó alaposan megmutatni.

Mind a két pilóta kipróbálhatta a 2023-as versenygépet, amelyet George Russell nagy mosollyal, de viszonylag szűkszavún konstatált:

„A filmes nap rám eső része remek volt. Nagyon jó érzésekkel töltött el, mikor visszaültem az autóba, eddig minden a tervek szerint halad, de most már a tesztekre koncentrálunk. Ott majd kiderül, hányadán is állunk igazából.” – fogalmazott visszafogottan a csillagos márka fiatal britje. Mi csak annyit mondunk, hogy szépen szól a W14…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Mercedes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük