Toto Wolff hamarosan búcsúzik Hamiltonéktól?

A paddockban terjedő pletykák szerint ennek egyre nagyobb a valószínűsége. Azt osztrák más pozícióban folytatná a Mercedesnél, mert már megfeküdte a gyomrát az elmúlt évek rengeteg utazása, és a családjától távol töltött rengeteg idő.

Érdekes kérdéseket vethet fel az, ha a csapat elveszti a fő stratégáját, azt az embert, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Mercedes F1-es istállója a jelenkor vezető ereje legyen. A dolog másik vetülete a versenyzőpáros: noha Lewis Hamilton sokáig arról beszélt, hogy csak akkor marad a Mercedesnél, ha a kedvenc csapatfőnöke is, az elmúlt hétvégén már merőben másként nyilatkozott a kérdésben a hatszoros bajnok:

„Nagyon sokan alkotjuk ezt a csapatot, ezrek dolgoznak azért, hogy mi hétvégén kigurulhassunk a pályára. Ettől vezérelve nyugodtan kijelenthetem, hogy nem egyetlen emberen múlik minden. Toto nagyon komoly szerepet tölt be a karrieremben, de természetesen mindenki másnak is köszönettel tartozom. Legfontosabb, hogy megértsük, mindenkinek azt kell tennie, amit a szíve diktál, és amiben jól érzi magát.

Ehhez néha nagy változások szükségesek, de első a család, ez az, ami meghatároz bennünket. Nagyon remélem, hogy maradni fog, mert jó volt vele dolgozni, imádtam minden hullámhegyet, még a hullámvölgyeket is, amiket együtt éltünk meg. Ugyanakkor nem ez dönti el az én sorsom, sem azt, hogy meddig maradok még a csapatnál. Hálás vagyok Toto Wolffnak, és bármerre is vezet az útja, én támogatni fogom őt.” – nyilatkozta sokat sejtetően Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: AFP

One thought on “Toto Wolff hamarosan búcsúzik Hamiltonéktól?

  1. Névtelen says:

    Nagyon zavaró, hogy alig lehet elolvasni a cikket a kép miatt. Vagy fekete vagy fehér legyen a cikkeknél! Csak észrevétel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel