Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolff hamarosan búcsúzik Hamiltonéktól?

A paddockban terjedő pletykák szerint ennek egyre nagyobb a valószínűsége. Azt osztrák más pozícióban folytatná a Mercedesnél, mert már megfeküdte a gyomrát az elmúlt évek rengeteg utazása, és a családjától távol töltött rengeteg idő.

Érdekes kérdéseket vethet fel az, ha a csapat elveszti a fő stratégáját, azt az embert, aki nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Mercedes F1-es istállója a jelenkor vezető ereje legyen. A dolog másik vetülete a versenyzőpáros: noha Lewis Hamilton sokáig arról beszélt, hogy csak akkor marad a Mercedesnél, ha a kedvenc csapatfőnöke is, az elmúlt hétvégén már merőben másként nyilatkozott a kérdésben a hatszoros bajnok:

„Nagyon sokan alkotjuk ezt a csapatot, ezrek dolgoznak azért, hogy mi hétvégén kigurulhassunk a pályára. Ettől vezérelve nyugodtan kijelenthetem, hogy nem egyetlen emberen múlik minden. Toto nagyon komoly szerepet tölt be a karrieremben, de természetesen mindenki másnak is köszönettel tartozom. Legfontosabb, hogy megértsük, mindenkinek azt kell tennie, amit a szíve diktál, és amiben jól érzi magát.

Ehhez néha nagy változások szükségesek, de első a család, ez az, ami meghatároz bennünket. Nagyon remélem, hogy maradni fog, mert jó volt vele dolgozni, imádtam minden hullámhegyet, még a hullámvölgyeket is, amiket együtt éltünk meg. Ugyanakkor nem ez dönti el az én sorsom, sem azt, hogy meddig maradok még a csapatnál. Hálás vagyok Toto Wolffnak, és bármerre is vezet az útja, én támogatni fogom őt.” – nyilatkozta sokat sejtetően Lewis Hamilton.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: AFP

One thought on “Toto Wolff hamarosan búcsúzik Hamiltonéktól?

  1. Névtelen says:

    Nagyon zavaró, hogy alig lehet elolvasni a cikket a kép miatt. Vagy fekete vagy fehér legyen a cikkeknél! Csak észrevétel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „NINCS MESE, jövőre már győzelmekért megyünk!”

Szép lassan közeleg a 2023-as szezon vége, és amennyire biztatóan indult az év az Aston [...]

Érdekel
Perez: „A kettős mérce áldozata vagyok!”

Az idei évben feltűnően gyengén teljesít Sergio Perez, aki már nagyon korán elvesztette azt a [...]

Érdekel
ELFOGADTÁK ANDRETTIÉK nevezését, gyakorlatilag itt a 11. csapat!

Az Andretti a Caddileckel karöltve 2026-ban tervezi, hogy csatlakozik a Formula-1-es világbajnoksághoz, az FIA részéről [...]

Érdekel
Norris: „A Red Bull NEM Verstappenre építi az autóját”

Lando Norris határozottan megcáfolta a szurkolók kedvenc összeesküvés elméletét, miszerint azért lenne domináns ez vagy [...]

Érdekel
Jordan: „Gyerünk már, ÜLTESSÉK BE Lawsont Perez HELYÉRE!”

Bár elviekben Sergio Perezt 2024-ben még szerződés köti a Red Bull Racinghez, gyakorlatilag a Red [...]

Érdekel
F1 szakértő: MÉLTATLAN, ami Norris körül történik…

A Sky Sports F1-es műsorvezető Craig Slater szerint Lando Norris hiába az egyik legnagyobb tehetsége [...]

Érdekel