FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolff: „Még nincs vége!!”

Hiába a gyászos kezdés, majd az azt követő kiábrándító folytatás, a Mercedes vezér még nem adta fel. Sőt, szilárdan hiszi, hogy a csapata ki fog mászni a gödörből – akár már most, Barcelónában…

Nem is feltétlenül a mutatott tempó a probléma a német istállónál, hanem a futamok óta látott egyhelyben toporgás. Míg az összes többi rivális fejlődött, addig a Lewis Hamiltonék továbbra is csak önmagukat keresik. Wolff szerint hamarosan meg is találhatják:

„Miamiban, a pénteki szabadedzésen megmutattuk, hogy milyen potenciál van az autónkban. Kísérleteztünk a beállításokkal, több új alkatrészt is kipróbáltunk, és rájöttünk, hogy milyen irányt kell követnünk a szezon hátralévő részében. Nagyon keményen dolgoztunk, a srácok a gyárban sem kímélték magukat, ennek eredménye lesz az a fejlesztési csomag, amit Barcelónába viszünk. A pályát jól ismerjük, megvannak az adataink a tesztekről, és kíváncsian várom, hogyan alakul majd a hétvége. Egy biztos, még nagyon sok verseny van hátra, semmi sem lefutott, semminek nincs még vége! Ez még csak a felvezetés volt, tudom, hogy a Spanyol Nagydíjon nagyot fogunk lépni előre.” – nyilatkozott ultra optimistán a csapatfőnök.

Ne haragudj meg Toto, de azért a kevéske pénzünket nem tesszük fel rátok. Ezen a hétvégén sem…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük