Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolff: „Nem számít, hogy George 35 (!!) ponttal beelőzte Lewist!”

A külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy a sereghajtó Williamstől megérkező George Russell már rögtön, a debütáló évében simán legyőzte a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont. Még jó, hogy Wolff mindezt belülről nem akarja meglátni máshogy látja…

Sőt, nem csupán azonnal legyőzte a csapat összes létező támogatását élvező csapattársat, de pole pozíciót szerzett, sprintfutamot nyert, és a Brazil Nagydíjat is behúzta. Mindez a főnök szerint „semmit sem számít”:

„Igen, Russell 35 ponttal megelőzte őt 2022-ben, de ez semmit nem számít. Nem a vb-címért küzdöttek, így nem hiszem, hogy fontos lett volna az, hogy a második, vagy harmadik helyen, vagy hátrébb végeznek.  Futamgyőzelemre is csak egyetlen alkalommal volt reális esélyünk!

Szerintem Lewis idén is nagyon-nagyon jól teljesített. Voltak gyenge pillanatai, mind fizikális, mind lelki értelemben, de ebből a nagyon nehéz időszakban is összeszedte magát, és felvette a ritmust. Igaz, hogy a pályafutása során az idei volt az első esztendő, mikor nem nyert futamot, de nem hiszem, hogy ez különösebben demoralizálná őt. A háttérben ő végig azon dolgozott, hogy 2023-ban erősebbek lehessünk. Nagyon régen ismerem Lewist, és egy óriási jellemfejlődésen ment keresztül, akinek a sportolói hozzáállása és a felfogása egészen elképesztő. George és ő egy szuper csapatot alkotnak, az ő közös munkájuk eredménye volt, hogy az év végére feljavultunk.” – nyilatkozta Wolff.

Miért van az az érzésünk, mintha kivételeznének Lewis Hamiltonnal?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

One thought on “Toto Wolff: „Nem számít, hogy George 35 (!!) ponttal beelőzte Lewist!”

  1. Szabó Attila says:

    Semmit sem számít a 35 pont meg a futamgyőzelem?Ejnye bejnye Totó.Te pályát tévesztettél,kiváló politikus lennél ez tuti.Már a beugró futamát is elszabotáltátok a George gyereknek,mert ha nincs a lassú defekt című színmű már akkor is nyert volna.Na de ez hogy mutatott volna?Be kell látni a George fiú JOBB mint Lali.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük